Dit artikel is alleen voor klanten van wie het account is gesloten.
Zodra je account is gesloten, kun je niet meer inloggen en dus ook niet meer zelf bij je documenten. Neem contact op via de chat of e-mail om je overzichten alsnog op te vragen.
Omdat we je dan niet via inloggen kunnen identificeren, vragen we eerst om je identiteit op een andere manier te bevestigen voordat we gegevens delen.